Canon Selphy CP 530



Har jag köpt idag! :'D
En liten fotoskrivare med bra kvaliteé för endast 500, ordinare pris: 900! :D
Men sedan ska jag få en större som skriver ut som A4 för 1100 :'D
Superglad... :) Men nu ska jag gå igen, ville bara skriva ett inlägg om fotoskrivaren. <3

Kraaaaaaaam!

Ingen. Skrivlust.


Hmmm.. Jag har ingen skrivlust, men måste ju skriva för att ni inte ska sluta besöka mig.
Jag känner mig tvingad på något sätt. Var med Alle och Emme idag.. Har gjort den tråkiga Sv.Läsläxan också, och denna veckan har vi ingen matteläxa - WIIIIEE!

Vill ni att jag ska skriva? Eller jo, det vill ni säkert.. Men jag har haft lite mycket i skolan nu också, så förlåt mig den dåliga uppdateringen. Jo förresten.. Har lärt mig animera, men hur i sjutton lägger man in animeringen här? Jag sparar som GIF och allt det där.. Jag vill inte att det här ska bli ett superkort inlägg, så jag får försöka komma på något att skriva om. Och det enda jag kan skriva om är... *trumvirvel*

EN NIKON D60!

Ni får verkligen ursäkta mig, men kan bara tänka på den. Har planerat såhär också:
Jag ska köpa ett porträttobjektiv och stativ. Sedan ta porträtt på hela familjen ink. familjefoto.
Skaffa en fotoskrivare och hänga upp fotografierna på väggen hemma hos oss.
Det kan  bli mysigt! :'D

Nej, nu har jag verkligen bloggtorka. Behöver nog skaffa lite sådana där bloggpiller som Haidi nyss skaffat ;)
Hur mycket kostar de? Receptfria?


Light.



Sommarbilder











Lotus






Ännu två söta sommarbilder på min lille vovve. <3 Saknar sommaren grymt O.O Sitter just nu och redigerar lite bilder bara för att det är så kul. Men alltså hallå, hur gör man för att markera texten? Fattar inte..

Wilma har Photoshopat med sitt PSE..




Den här bilden tog jag i somras på ChiQuita, kände för att photoshopa lite och valde då denna bilden. För er som inte märker vad jag ändrat så är bakgrunden svartvit och motivet (ChiQuita). Usch, nu känner jag suget till CS3..

Adobe Photoshop CS3 - SERIEKOD!




SNÄLLA! Ge mig seriekoden någon!
Jag vill kunna fortsätta photoshopa.. I för sig har jag haft provperioden för länge sedan, men nu fick jag ett sug efter CS3 igen och behöver seriekoden! SNÄÄLLAAH!

Illustrationsinlägg.




Här är en utav mina första illustrationer. Väldigt nöjd med denna.
Har inte mycket att skriva om här nu, så jag lägger in lite illustrationer.
Det är ingen som är min favorit, men gillar den starka färgen på håret här nedan.
Vilken är din favorit?








Säg hej till... MR. HÅRBOLL!





Här är min konstiga, första, men ganska snygga, illustration! Och ja, det är hår. Mr. Hårboll är lite konstig och ser mer ut som päls än hår, men jaja, det är ju faktiskt min första illustration, så mobba inte håret! Mr. Hårboll är gjord i Adobe Photoshop Elements 2.0, och den här gången står alltså copyright skyddet på.

Måste bara passa på att säga.. Det är grymt svårt att måla blondt hår. o.O

- Kom fram! Jag ser er, ni kan inte gömma er!


Jag säger som rubriken heter. - Vilka är mina läsare egentligen? ;) Kommentera inlägget så kan jag räkna er, xD
Fast inlägget ska egentligen inte handla om det.. Vi åkte skridskor i skolan idag. Och sorgligt nog åkte jag med konståkningsskridskor med 4 taggar och blad som är helt oslipade. Satte ner dessa taggar i isen säkert 4 gånger och ramlade. Men pappa och jag ska slipa dem eller köpa nya. Och jag ramlade och fick en skridsko rakt in i knät, - Ohja, det gör ONT!

Kommer putta in ett litet bildinlägg senare.
Har ju laddat batteriet för fullt nu, och det var dags att lägga in lite bilder tycker jag, och det kommer ni få se mellan klockan 18.00 - 20.00, möjligen tidigare.
Emelie* och Alexandra* rider idag, men jag orkar inte åka till stallet.
De hoppar, och det betyder att jag hoppar nästa vecka och väljer näst näst sist.

Som jag sa... Kommentera inlägget så jag får se vilka som läser min blogg ;) Förresten.. Jag räknar bara dem som kommenterar med: "Nämen hej, vad gör du här?" (aa)

* www.zeo.blogg.se , * www.flygandepass.blogg.se

Men hallå, hur gör man?!


Jag:
Men pappa!! Hur gör man då?
Pappa: Men fråga inte mig!
Jag: Pappa.. Grattis på födelsedagen..!
Pappa: Tack, men koncentrera dig på det här mattetalet nu..
Jag: Jaa.. Men pappa.
Pappa: Vad?
Jag: Men hallå, hur gör man?!

Så pågick ett samtal mellan mig och pappa när jag gjorde min matteläxa. Jag. Hatar. Matematik.
Som tur var fick jag ha hemkunskap med ett gäng andra kompisar istället för att ha matte två gånger i rad. Tjoh!
Vi bakade goda Klickscones, men jag och 2 andra kompisar förstörde våran deg >.<
Vi gick in i matsalen för att be om 2 dl laktosmjölk (till mig), och hon hällde typ i 1 och en halv, men det visste ju inte vi.. Så när mjölken skulle i hällde vi i allt, och sedan fick vi lägga i mer mjöl. Fast dem blev faktiskt supergoa! :'D

Har tyvärr inte kunnat fotografera idag, hoppas inlägget blev bra i alla fall. Men det enda jag kan tänka på just nu är en Nikon D60. Usch, jag vill inte vänta till den 16 Mars, jag vill ha den NU!


Alltså, fattar ni? :'D



Bild från Google, Nikon D60

I'm so happy. Förstår ni? Pappa och jag var och kollade på fotokitet igen med D60, och det kostar ju 5300, men pappa säger en sak.. Dagen efter min födelsedag, ska mamma och pappa låna ut så mycket pengar som behövs, och så kan jag köpa den! Och jag fyller ju på en Söndag, och alltså åker vi efter skolan och köper den! JAG ÄR SÅ GLAD!
SÅÅÅ GLAAAAAAAAAAAAD!!!

Nu har jag varit och ridit ;)
Valde näst sist och fick välja mellan Husar och Chiquita, och då tänkte jag: "Hmm, Husar har man ju inte ridit på ett tag.." och tog honom. I vanliga fall brukar han vara ganska seg, men idag.. Herre min skapare..! Men jag tror inte ens att han kände mig på ryggen, då jag bara väger 27 kilo, så det vara antagligen därför.

På Expert fanns även skivan för Adobe Photoshop Elements 7, det kostar 1000 kr, men jag ska få det! :'D
Det verkar super ;)

Fruktsallad










© Wilma Sköld, Casio Exilim Pink

Igår bakade jag och mamma en fantastisk fruktsallad, och jag var bara tvungen att lägga in bilder på den.
Som vanligt var den fantastiskt god.. ;)<3 Har varit med A idag, vi har kört en massa olika saker. Men jag måste nog gå ch kolla min syn, o.O A satt precis jämte mig när vi körde kurragömma och jag var, men jag såg henne inte! Herregud..

Ni får ursäkta det lite störande och fula copyright-skyddet på bilderna,
men jag vill inte riskera att någon tar bilderna, och utan photoshop är det inte lätt att få copyright-märket vackert och fint. Men jag blev i alla fall nöjd med bilderna. Kollade lite på PCCITY.SE, och där hittade jag en Nikon D60 med objektiv för endast 3990 kr! Gissa vem som ska till PCCITY på A6 i Jönköping om ett tag..!

Som vanligt sitter jag och kollar bloggar. Bland annat www.haaiidi.blogg.se och www.cayennepeppar.se. Sitter även och pratar med Hannah (Cayennepeppar.se) och det är som vanligt superkul. <3 Nu skulle hon däremot iväg och fota lite mer, så sitter här och väntar. Ni läsare kanske kan pigga upp mig genom att kontakta mig på MSN ([email protected]) eller skriva en kommentar..?


Mummel..


Hade ingen bra rubrik till detta inlägg, så det fick bli mummel bara.
Vill ge tusen kramar och hälsningar til Hannah på www.cayennepeppar.se. Du gör mig glad och jag älskar din blogg och följer den via prenumeration och bloglovin.
Du är en grymt snäll tjej, och du peppar mig i jobbet till pengar för en systemkamera. Tack för att du finns! <3
Vill även säga att du ska ge tusen pussar till Cayenne och Cinnamon, och de ska vara glada att de har en sådan underbar matte!

Var som sagt på Australia igår. Den var super! Det tyckte däremot inte min kusin. Men för mig var den toppen.
Satt där och lipade, ni vet. Puh! Jag fick ju äta popcorn då, bara för att alla andra skulle sitta och läska mig, så mamma gick med på det. Men jag kommer ju få 1000 kronor i alla fall. Visst har jag världens bästa föräldrar?!

Sitter och kollar bloggar nu,
som vanligt. Har haft matte 2 ggr i skolan idag, i rad också! Vill bara påpeka att det suger. Det kan du fett haja! Sista lektionen var OÄ. Buhuhuu! Pelles lilla katt har försvunnit! (-.-)
Och på svenskan..! Hallå, vi kan redan m-ljudet! Gaah!
Usch, har bara haft en hemsk dag med ont i magen. Fast nu har pappa ringt till doktorn och det, och antagligen har jag blivit laktosintolerant. Allså får jag bara dricka laktosmjölk - vilket jag tycker är blääh! Min kusin är laktosintolerant, så jag har smakat mjölken. Buuh, stackars mig..

Men nu ska det inte pratas tråkigheter! Orkar nog inte gå ut och fotografera idag. Eller jo kanske, men då får det bli senare. Fast senare ikväll hade jag tänkt ta ett långt skönt bad.. Ahh. Men brinnande ljus och en drink i handen..
Vadå? Drömmar får man väl ha?!


OFF



© Wilma Sköld, Casio Exilim Pink

Jag har tänkt att skriva överdrivet många inlägg idag. Långa dessutom.
Men det kommer inte gå, eftersom att jag inte har något kul att skriva om.

Kom däremot på att jag inte får dricka läsk eller äta godis ikväll.. Eller får gör jag, men då får jag inte 1000 kronor.


RSS 2.0